De beste verspreidkwaliteit Zelf drukwerk aanleveren mogelijk Verspreiding door heel BE 1 vaste contactpersoon
Persoonlijk contact & advies 038-082923 Start met chatten

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag aan Verspreiden.be? Misschien dat jouw vraag al op deze pagina staat. We hebben namelijk de meest gestelde vragen voor je verzameld en op deze pagina gezet.

Algemeen

Wat is Verspreiden.be?

Verspreiden.be is dé website voor het drukken en verspreiden van al je drukwerk. Tevens kunnen wij het drukwerk vormgeven. Ook voor bestellingen van los drukwerk ben je bij ons op het juiste adres.

Hoe verloopt het proces van Verspreiden.be?

Via het bestelproces van verspreiden.com stel je vast waar je je drukwerk wilt verspreiden. Dit kan op basis van: postcode, plaats, gemeente of provincie. Je ziet daarna direct je oplage en de bijbehorende prijs. De tweede stap biedt de mogelijkheid om het eventuele drukwerk uit te zoeken en de extra opties te selecteren. Daarna kun je kiezen hoe je het drukwerk verspreid wilt hebben. In de laatste stap vul je je gegevens in en kan je de order plaatsen.

Hoe kan ik mijn bestanden aanleveren bij Verspreiden.be?

Je kan na je bestelling je bestanden gemakkelijk uploaden in je eigen account via de uploadfunctie. Bij voorkeur ontvangen wij een kant-en-klaar PDF bestand. Het is ook mogelijk de vormgeving door Verspreiden.be te laten verzorgen, dat kun je aangeven in het bestelproces. Natuurlijk controleren wij je bestanden eerst na het uploaden, zodat je zeker weet dat het resultaat naar verwachting is.

Hoe kan Verspreiden.be deze scherpe tarieven aanbieden?

Wij kunnen scherpe prijzen aanbieden door een zeer efficiënt productieproces waarin wij diverse opdrachten koppelen, hoge volumes draaien en ervoor te zorgen dat onze klanten met één contactpersoon contact hebben, om het proces te verduidelijken en te versnellen. Dat is voor beide partijen het meest efficiënt en voordelig.

Hoe gaat de facturatie en betaling in zijn werk?

Tijdens het bestelproces krijg je de mogelijkheid om via Ideal of op rekening te betalen. Na het bevestigen van je bestelling ontvang je, ongeacht je keuze, altijd een factuur. Indien je al via Ideal hebt betaald hoef je deze factuur niet meer te voldoen, maar is deze enkel voor je administratie. Indien je betaling op rekening hebt geselecteerd dan moet deze factuur voldaan worden voordat we de opdracht verder in behandeling nemen.

Heeft Verspreiden.be vaste levertijden of zijn deze bespreekbaar?

Op Verspreiden.be kun je tijdens het bestelproces de eerst mogelijke verspreidingsdatum selecteren na het kiezen van een verspreider.

Kan Verspreiden.be door heel Nederland verspreiden?

Ja, verspreiden.com kan in heel Nederland verspreiden. Met verschillende opties. Ongeseald, geseald, via de postbode of met de krant mee.

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Neem dan telefonisch contact met ons op via +31113 70 02 12 of mail naar support@trainews.nl. Indien je gebruik maakt van de laatste optie, krijg je gegarandeerd binnen 2 uur reactie op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

Vragen over drukwerk

Welke drukwerkmogelijkheden zijn er bij Verspreiden.be?

Tijdens het bestelproces kun je kiezen uit verschillende soorten drukwerk. Heb je echter een specifieke wens die niet tussen onze producten staat, een idee of een vraag? Dan kunnen wij je ook een offerte op maat sturen. Je kan hiervoor mailen naar support@trainews.nl, via onze live chat een vraag stellen of telefonisch contact opnemen.

Wanneer moet mijn drukwerk uiterlijk worden aangeleverd?

Als je het drukwerk niet bij ons besteld, dan kun je het drukwerk zelf bij ons aanleveren. Dat is voor iedere verspreiding verschillend. Na je bestelling krijg je bericht van ons voor wanneer het drukwerk bij ons binnen moet zijn en waar je dat mag afleveren.

Vragen over verspreiding

Wat zijn de kosten voor het verspreiden van drukwerk?

Als je het online besteltraject volgt krijg je direct een overzichtelijke prijsopgave, waarin duidelijk is wat je voor elk product betaalt.

Wat is het minimum aantal stuks voor verspreiding?

Er is geen minimum oplage voor verspreiding. Wij helpen je even goed bij iedere oplage.

Wanneer wordt mijn drukwerk verspreid?

Dat kun je zelf aangeven. Als je in het bestelproces je verspreidingsweek kiest, zie je precies vanaf welke dag jouw drukwerk door de brievenbus komt.

Is het ook mogelijk om exclusief te verspreiden?

Jazeker. We kunnen een verspreiding verzorgen waarbij jouw folder helemaal los op de mat valt. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Wordt mijn drukwerk in een sealpakket verspreid?

Dat mag je zelf aangeven. We bieden een heleboel opties aan. Ongeseald verspreiden, met de postbode mee verspreiden, maar ook geseald verspreiden.

Verzorgt Verspreiden.be ook selectieve verspreidingen?

Jazeker. Wij verzorgen ook selecties. Laat ons gerust weten wat jouw wensen zijn, en dan maken we een plan voor jou.

© 2011 - 2019 Trainews / Verspreiden.be | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | Website door: DORST