Tijd voor flyers en festivals

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

Tijd voor flyers en festivals

11 april 2018

De tijd van de festivals breekt weer aan. Overal worden foodtruck evenementen georganiseerd, muziekfestivals, braderieën en strandfeesten. Om je festival te promoten, kies je natuurlijk voor goedkope flyers. Lekker makkelijk: één velletje en één boodschap. En die boodschap is duidelijk. Waar moet je zijn, wat kun je verwachten en waarom moet je zeker komen.

De inhoud van een flyer is eenvoudig, evenals de opmaak. De lezer moet antwoord krijgen op de bekende vragen wie, wat, waar, wanneer en waarom. Meer moet het niet zijn. Natuurlijk doe je er goed aan, aandacht te besteden aan de vormgeving. Kies voor een uitstraling die past bij de sfeer van het festival. Zo spreek je direct de juiste doelgroep aan.

Hoe kun je flyers verspreiden?

Je kunt je flyers uitdelen op plaatsen waar veel mensen komen. Bijvoorbeeld op parkeerplaatsen (achter de ruitenwisser) of bij stations tijdens de ochtend- en avondspits, op het strand, op de markt of in een winkelstraat. Er zijn bedrijven die hiervoor speciale promotieteams hebben, maar je kunt natuurlijk zelf ook wat mensen mobiliseren om je flyers te verspreiden.

Flyers drukken en verspreiden

Wil je meer informatie over het drukken en verspreiden van flyers? Neem dan contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.