KLM kiest voor personeelsmagazine op papier

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

KLM kiest voor personeelsmagazine op papier

15 maart 2018

Een personeelsblad op papier; binnenkort ontvangen alle medewerkers van de KLM zo’n blad in de brievenbus. KLM is van mening dat je bedrijfstrots het best via papier kunt communiceren.

Het vorige personeelsblad van de KLM heette ‘De Wolkenridder’. Daarna werd een digitaal medium geïntroduceerd: de KLM NewsApp. In het vakblad Communicatie kun je lezen dat de luchtvaartmaatschappij op deze keuze terugkomt en weer kiest voor een personeelsmagazine van papier.


Op de deurmat

“Ja, we gaan weer iets maken dat bij mensen op de deurmat valt”, zegt Judith Coster, hoofd Communicatie KLM, op de website van vakblad Communicatie: “Dit is personeelsmagazine 2.0. Wij denken dat je bedrijfstrots – ‘weet mijn gezin wat er gebeurt?’ – beter via papier kunt communiceren. Onze KLM-nieuwsapp blijft belangrijk voor actualiteiten. Maar op een nieuwsapp kijk jij wel als medewerker, alleen je gezin kijkt niet mee. Want het is jouw telefoon. Dit nieuwe magazine past volledig in ons verhaal om hoofd en hart van de mensen via storytelling aan elkaar te verbinden.”

Ook een personeelsmagazine maken?

Verspreiden.com maakt je personeelsmagazine van A tot Z. Van ideeën tot teksten, fotografie, opmaak en verspreiding. Weten hoe? Neem contact op met Verspreiden.com op, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.