Folder Vakprijs 2018 voor Shoeby

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

Folder Vakprijs 2018 voor Shoeby

13 juli 2018

De Folder Vakprijs 2018 is dit jaar voor modeketen Shoeby. De prijs werd uitgereikt aan het eind van het Brievenbusreclame congres in de Westergasfabriek te Amsterdam.

De folder van Shoeby werd door de jury beoordeeld als “eigenzinnig, smaakvol en modisch”. Shoeby is een keten van 220 winkels en een website. Mieke van Deursen, de topvrouw van modeketennam de prijs in ontvangst. Zij gelooft in de kracht van fysieke winkels, folders én direct mail.

Gepersonaliseerd

In de laatste categorie verstuurt ze gepersonaliseerde direct mails op basis van data over haar klanten. Van Deursen: “Ik weet alles van mijn klanten.”De folder van Shoeby wordt twee keer per jaar verspreid, zowel via huis-aan-huis als direct mail, en is bestemd ‘voor klanten die in de uitgebreide database aan bepaalde kenmerken voldoen.’

Folder prijzen

De Folder Oeuvre-prijs ging naar Intratuin, omdat deze keten van tuincentra jarenlang consequent en consistent met folders adverteert en tegelijkertijd telkens opnieuw weet te verrassen. De Runner Up, een aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende nieuwe folder, ging naar Flying Tiger Copenhagen, een Deense keten van designwinkels.

Meer weten?

Bij Verspreiden.com weten we alles van folders, folderverspreiding en direct mail. We praten je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

 

Direct je direct-mail samenstellen
× Waarmee kan ik je helpen?