Direct mail met kerst of eindejaar

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

Direct mail met kerst of eindejaar

13 december 2017

Direct mail campagnes met een kerstthema zijn een geweldige manier om klanten en prospects te bereiken, relaties op te bouwen en extra inkomsten te genereren. De kerst- en nieuwjaarsperiode bieden een fantastische gelegenheid om iets creatiefs en bijzonders te doen.

Met Direct mail kun je snel en gecontroleerd een grote groep ontvangers benaderen. Het doel van direct mail is het verkrijgen van reacties zoals een verkoop, aankoop of bestelling, een donatie of afspraak. Respons is altijd het doel van direct mail. Een direct mail wordt vaak verstuurd in de vorm van een brief, folder of briefkaart. Het is een uitnodiging of aanmoediging om van een aanbod gebruik te maken. Het voordeel van direct mail is dat het zich richt tot een vooraf geselecteerd publiek. Daardoor is direct mail een zeer directe manier van marketing en uiterst effectief.

Direct mail voor het eindejaar

Met een kerst of eindejaar direct mail sluit je het jaar goed af. Zéker als je ervoor zorgt dat jouw direct mail opvalt. Kies dus niet voor e-mail, maar voor een opvallende brief, folder of briefkaart in de brievenbus. Onderscheid je van de rest met een opvallend kleurenschema, unieke bijlage of een speciaal geschenk voor je klanten. Een direct mail valt op en versterkt de relatie met klanten en zakenrelaties. Bovendien kan een direct mail ervoor zorgen dat de omzet nog een flinke boost krijgt.

Meer weten over direct mail?

Wil je direct mail versturen? We helpen je graag met originele ideeën en adviezen gebaseerd op kennis en ervaring. Neem contact op met Verspreiden.com, telefoon: 0113 70 02 12 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Direct je direct-mail samenstellen
× Waarmee kan ik je helpen?