Direct mail is een goed alternatief voor ‘inbox overload’

Snel en eenvoudig jouw flyers, folders of drukwerk laten verspreiden

Direct mail is een goed alternatief voor ‘inbox overload’

9 augustus 2018

Direct mail: veel mensen denken daarbij aan digitale nieuwsbrieven. En dat terwijl een direct mail met de post vaak beter werkt en een stuk doeltreffender is. In onze ogen is een direct mail een geweldig alternatief voor de zo herkenbare ‘inbox overload’.

De personal computer, het internet en de smartphone hebben ons leven drastisch veranderd. We communiceren nu helemaal anders met elkaar. Niet voor niets gaf PostNL recent aan de prijzen van postzegels opnieuw te moeten verhogen. Eenvoudigweg omdat steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor communicatie via de digitale weg: via de bedrijfswebsite, via de sociale media, maar toch vooral via e-mail. Het resultaat zal je niet vreemd in de oren klinken: we krijgen allemaal te veel e-mails. En daardoor worden heel veel e-mails ongelezen weg geklikt. Door deze ‘inbox overload’ neemt de kans dus drastisch af dat consumenten jouw mailing nog daadwerkelijk openen, laat staan lezen en doorklikken naar je website.

Direct mail met de post

Je kunt hier op verschillende manieren op reageren. Sommige bedrijven kiezen ervoor om minder te mailen. Anderen personaliseren hun nieuwsbrieven, zodat de content écht relevant is voor iedere individuele ontvanger. Goede strategieën, al is er natuurlijk nóg een doeltreffend alternatief: direct mail per post. Uit een onderzoek van United States Postal Service blijkt dat 98 procent van de Amerikanen elke dag zijn brievenbus checkt en dat 77 procent de briefpost in detail doorneemt. Dat is een cijfer dat je tegenwoordig onmogelijk nog met e-mail kunt realiseren!

Direct mail versturen

Wij hebben veel ervaring met Direct mail. Meer weten? Neem contact op met Verspreiden.com op 0113 700 212 of stuur je vraag naar support@trainews.nl.

Link

Direct je direct-mail samenstellen
× Waarmee kan ik je helpen?